Muziek videoclips – pasen

Deze clip is geweldig goed te gebruiken om de paasboodschap te illustreren. Aan de hand van beelden uit de zeer bekende ‘Jezus film’ en de muziek van Don Fransisco ‘He is Alive’, wordt het lijden en sterven en de opstanding van Jezus Christus bekeken door de ogen van Petrus, een vriend en volgeling van Jezus uit die tijd.
Deze clip kan de paasboodschap mooi illustreren. Deze clip bezingt de verwondering over Gods almacht. In zijn schepping, hoe Hij daarin alles een plaats en een maat heeft gegeven (naar aanleiding van Job). Maar tevens in het wonder van het kruis op Golgotha en de opstanding. Zowel de schepping als de opstanding van Christus is Gods wonder aan de mens getoond en gegeven. Jezus heeft verlossing gegeven en Hij leeft. Zo mag Jezus ook jouw verlosser worden, zodat je met Nicolle C Mullen uit kan roepen ‘Ik weet mijn verlosser leeft!’
Deze videoclip is gemaakt op het lied van de zanger Aaron Shust en het nummer heet ‘My Savior, My God’. Een mooi, in het lied opgebouwde, proclamatie van Jezus die Redder is!
Deze clip is een indrukwekkende, maar ook confronterende clip over het lijden en sterven van Jezus. Het beeldmateriaal dat voor deze clip is gebruikt komt van de film: The Passion of the Christ, van Mel Gibson. Dit maakt dat de clip een enorme indruk en impact achterlaat. De muziek erbij maakt het extra dynamisch. De muziek is gecomponeerd en gezongen door Twila Paris, een Amerikaanse gospelartieste. Dezelfde clip, maar dan aangevuld met een instrumentale versie, waarin het evangelie kort en bondig wordt uitgelegd en waar een uitnodiging in is opgenomen.