Handige camperdocumenten

Handige en nuttige camper documenten

Vakantie vieren op een manier waar je helemaal vrij bent om te gaan en te staan waar jij wilt. Daar hadden wij zelf al vaker over gefantaseerd. Kamperen in een tentje vonden we maar niets. Een beetje comfort wilden we toch wel heel graag tijdens onze vakantie. Een camper zou een uitkomst zijn. Maar als we dan op zoek gingen om eens een comfortabele camper voor een week of twee te huren, dan val je letterlijk stijl achterover van de huurprijzen die gevraagd worden. Prijzen tussen de 600 en 1000 euro per week leken de gewoonste zaak van de wereld. Enfin, niet de wereld van ons dus. Toch bleef dat verlangen bestaan. Uiteindelijk hebben we dan toch de keuze gemaakt. We hebben er zelf één gekocht. En wat voor één!

Op vakantie met een camper is echt een hele bijzondere belevenis. Een avontuur dat je eigenlijk moet meemaken om er over mee te kunnen praten. Welnu, wij hebben besloten om meer mensen in de gelegenheid te stellen om met het fenomeen ‘camper-vakantie’ kennis te maken. Maar dan op een manier die wel betaalbaar is.

Een camper is een heel bezit. Maar wat ons betreft mogen anderen hierin delen. Overigens gaat het dan wel om mensen die wij kennen vanuit ons werk of vanuit onze kerk. Wij hebben geen commerciële belangen. Wat wij fijn zouden vinden is als onze jaarlijkse vaste kosten (stalling, belasting, verzekering en een stuk afschrijvingskosten) door de verhuur gedekt wordt. Zo help je elkaar zullen we maar zeggen.

Een korte handleiding zodat je de belangrijkste zaken weet voor gebruik van de camper. Verstandig om uit te printen ter voorbereiding op het gebruik van de camper. Deze is ook aanwezig in de camper.

Klik HIER

Een uitgebreide handleiding. Niet zinvol om uit te printen. Deze is ook aanwezig in de camper.

Klik HIER

Overzichtslijstje wat er wel en wat er niet in de camper zit.

Klik HIER

Handige afvinklijst ‘wat moet allemaal mee op vakantie’.

Klik HIER

Dit formulier is ook aanwezig bij de camper autopapieren.

Klik HIER

Overzichtslijst van de tankstations in Zwitserland waar je LPG kunt tanken.

Klik HIER

Overzichtslijst van de tankstations in België waar je LPG kunt tanken.

Klik HIER